Häälahjat

Häälahjatoiveiden ykkönen Suomessa on paistinpannu, ilmenee Lahjalista.netin käyttäjätutkimuksesta. Kärkisijoilla juhlii käytännöllisyys, eikä kymmenen suosituimman

häälahjatoiveen joukkoon juuri romantiikkaa mahdu. Ensimmäinen makuuhuoneeseen viittaava lahjatoive on nimittäin neljännelle sijalle noussut pussilakanasetti.

 

Lahjatoiveista päätellen hääparien ajatukset pyörivät enimmäkseen keittiöpuuhissa. Kärjessä nuorten parien puutelistalla heti paistinpannun jälkeen ovat ennen kaikkea astiat, kattilat ja liinavaatteet. Arki vie voiton: esimerkiksi mukit ovat toivotumpia kuin viinilasit.

Häälahjatoiveiden kestosuosikkeja ovat kotimaiset design-tuotteet, kuten Iittalan ja Arabian astiat. Top 10 -listan viimeiseksi yltänyt lahjakortti muistuttaa nuorten parien romantiikan kaipuusta, sillä usein lahjakorteille toivotaan erilaisia hemmottelu- ja kylpyläpaketteja. Top 10 -listan ulkopuolelta hieman erilaisena lahjatoiveena erottuu noin sijalle 50 yltävä akkuporakone.

Tiedot ilmenevät Lahjalista.netin käyttäjätilastoista ja perustuvat lähes 2000 hääparin toivelistoihin vuodelta 2012. Vuodesta 2006 alkaen toiminut Lahjalista.net on Suomen suosituin lahjalistapalvelu internetissä. Vuosittain Lahjalista.net välittää kymmeniä tuhansia lahjatoiveita.

2012 HÄÄLAHJATOIVEET TOP 10

  1. Paistinpannu
  2. Lautanen
  3. Kulho
  4. Pussilakana
  5. Pyyhe
  6. Muki
  7. Viinilasi
  8. Kattila
  9. Tyyny
  10. Lahjakortti

IkimuistoisetHääjuhlat

Tutustu upeisiin juhlatiloihin, joissa järjestätte unohtumattomat häät.