Villa Wolaxin tie 40, 21620 Kaarina Finland
0405331469
Juhlatilat

Villa Wolax tarjoaa sykähdyttävän upean, merihenkisen miljöön hääjuhlaan!

Ihanaa vanhanajan romantiikkaa kumpuava Villa Wolax on tarjonnut elämyksiä jo vuodesta 1899, jolloin sen rakennutti rakastunut aatelispariskunta Johan Oswald Wasastjerna puolisonsa Johanna Wreden kanssa. Wolaxissa voit todella tuntea historian havinaa, sillä onhan siellä tanssittu häitä jo 115 vuoden takaa!

Turun saaristossa sijaitseva Villa Wolax on vain 16 kilometrin päässä Turun keskustasta. Wolaxin kartanomiljöö on Turun, Kaarinan tai Paraisten kirkoilta vain kivenheiton päässä, mikä helpottaa hääjärjestelyitä saavutettavuudellaan! Kirkkovihkimisen sijaan monta hääparia on vihitty avioliiton satamaan myös Villan vehreällä pihalla tai laiturilla laineiden lyödessä rantaan. Kesäinen kartanomiljöö suorastaan kutsuu vieraat ulos nostamaan maljan vastavihityille, nauttimaan saariston cocktail-paloista ja säkenöivästä häätunnelmasta. Talvisaikaan ulkona paukkuva pakkanen, takkatulen lämpö ja idyllinen luminen merimaisema hellivät häävieraita luoden lämminhenkistä ja romanttista tunnelmaa.

Wolaxin monipuolisuus juhlapaikkana tekee siitä ainutlaatuisen. Matka kirkolta juhlapaikalle onnistuu Villan omilla klassikkoautoilla tai meriteitse veneellä saaristomaisemia ihaillen. Veneilevä juhlakansa voi saapua juhlapaikalle omalla veneellään ja yöpyä Wolaxin rannassa. Jos veneessä yöpyminen ei huvita, tarjoaa Villa makeita yöunia myös idyllisissä huoneissaan. Juhlien jatkot onnistuvat ikimuistoisesti vastikään rakennetuilla saunoilla, ja pimenevää kesäiltaa tai talvista tähtitaivasta voi ihailla höyryävän kuumassa ulkoporealtaassa. Tilan oma kokki loihtii herkulliset juhlamenut hääparin toiveiden mukaan, paikallisista raaka-aineista ja mielikuvitusta käyttäen.

IkimuistoisetHääjuhlat

Tutustu upeisiin juhlatiloihin, joissa järjestätte unohtumattomat häät.