Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki, Finland
+358 (0)20 770 4700
Juhlatilat

Järjestä hääjuhlat Klaus K Hotellissa

Meillä on vuosien kokemus erilaisten hääjuhlien järjestämisestä. Kertokaa meille toiveenne, niin järjestämme juuri teidän näköisen hääjuhlan. Olipa toiveenanne sitten pienet, intiimit häät, cocktail-tilaisuus, istuva illallinen tai railakkaammat bileet, niin meiltä löytyy teille sopivat tilat ja tarjoilut.

Sky Terassi on oiva paikka pienempiin tilaisuuksiin, Rake-salissa järjestyy isommat tilaisuudet ja Studio K taas on oivallinen keskikokoisiin ja tyyliltään modernimpiin juhliin.

Klaus K Hotelli, Rake-sali
Klaus K Hotelli, Rake-sali

 

Me Klaus K Hotellissa ymmärrämme, että meitä on moneksi ja meidän kaikkien elämäntilanteet ja odotukset ovat erilaisia. Haluamme tarjota teille ikimuistoisen häätilaisuuden riippumatta iästä, taustasta, sukupuolesta tai mistään muustakaan seikasta.

Suunnittele unelmiesi hääjuhla yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Järjestämme kanssanne juuri sellaisen tilaisuuden kuin mitä te siltä odotatte. Häät ovat molempien juhla ja kummankin toiveet toteutetaan.

Ylellinen hääyö Helsingissä vaatii täydellisen sijainnin ja romanttiset olosuhteet. Klaus K Hotellin ympäristö huokuu kaunista historiallista Helsinkiä vanhoine rakennuksineen, ja Kalevalan innoittamat huoneemme ja hotellin muu sisustus ovat täynnä ikivanhaa kansallisromantiikkaa modernissa muodossa. 

Klaus K Hotellissa järjestätte juuri teidän näköisen hääjuhlan

 

Hääpäivänne saattaa olla elämänne tärkein ja muistorikkain päivä. Klaus K Hotelli haluaa tehdä myös hääyöstänne teille ikimuistoisen.

Me huolehdimme kaikesta – te voitte keskittyä toisiinne

Valmistamme huoneenne huolellisesti ennen saapumistanne, jotta te voitte juhlan jälkeen rauhassa levähtää tai jatkaa juhlintaa kahden oman huoneen rauhassa.

Saapuessanne teitä odottaa pullo kuohuvaa ja iltapala tarjoillaan teille huoneeseen.

Myös ensimmäinen aamu häiden jälkeen on tärkeä, ja jotta saisitte nauttia siitä rauhassa, hääaamiainen tarjoillaan teille huoneeseen - voitte nauttia sen vaikka romanttisesti vuoteessa.

Aamulla teidän ei tarvitse kiirehtiä, sillä hääpakettiin kuuluun myöhäisempi huoneenluovutus.

 

IkimuistoisetHääjuhlat

Tutustu upeisiin juhlatiloihin, joissa järjestätte unohtumattomat häät.