Hääkuvaus

Haimme keväällä persoonallista ja heittäytymishaluista morsiusparia jännittävään Trash the Dress hääkuvaukseen. Vaikean valinnan jälkeen, upeiden hakemusten joukosta valituksi tulivat Sonja ja Ville Porista. Kuvauksesta vastasi Vuoden 2013 Kaunein Hääkuva* äänestyksen voittajakuvan ottanut Mikko Kaaresmaa Studio HUONEelta. Alla muutamia poimintoja kuvauspäivän sadosta. 

"Projekti toteutettiin Goatlandin romuparatiisissa Laitilassa. Kuvauspäivänä oli 31 astetta hellettä, nokkoset ja paarmat pyrkivät väkisin mukaan kuviin. Into oli kuitenkin kova ja mallit uutteria, joten viisituntinen kuvaussessio oli täynnä hyvää fiilistä ja luovaa energiaa :) Kuviin haluttiin rosoista estetiikkaa ja "romu-glamouria", mieluummin kuin ronskia actionia. Kahta käytössä ollutta uniikkia pukua ei olisi tohtinutkaan sananmukaisesti trashata! Lopputulokseen ollaan enemmän kuin tyytyväisiä. Ainut harmillinen asia oli että pystyi valitsemaan vain yhden parin, hakemukset kun olivat kaikki persoonallisia ja mielenkiintoisia!" kertoo Mikko projektista ja kuvauspäivästä.  

 Trash the Dress -hääkuvauksella ilmettä hääkuviin

Trash the Dress -kuvauksissa saa valmistautua asujen likaantumiseen ja TTD-kuvat otetaankin yleensä vasta hääpäivän jälkeen. 

Trash the Dress -hääkuvauksella ilmettä hääkuviin

Hääkimpunkaan ei tarvitse aina olla morsiamen kädessä hääkuvissa. 

Trash the Dress -hääkuvauksella romanttistakin ilmettä hääkuviin

Trash the Dress -hääkuvissa vain mielikuvitus on rajana - ideoilla leikittely ja ennakkoluuloton heittäytyminen ovat MUST parhaan lopputuloksen takaamiseksi. 

 Trash the Dress -hääkuvauksella leikittelevää ilmettä hääkuviin

Trash the Dress -kuvauksessa morsiamen hääkuviin saadaan erilaista ilmettä taustaa vaihtelemalla.

       Trash the Dress -hääkuvauksella uutta ilmettä morsiamen potrettiin

Upeita kuvia kerrassaan -  Suurkiitos upealle morsiusparille sekä kaikille ilmoittautuneille ja ihanille yhteistyökumppaneille!

Kuvat: Mikko Kaaresmaa / Studio Huone
Kampaus & meikki: Unik Turku
Puku: Ruma Elsa / Boutique Minne
Kimppu: La Magia
Paita & solmuke: Top in Hair & Costume
Kuvauspaikka: Goatland Recycling Outlet

Voit tutustua Mikon viimeaikaisiin kuviin täältä: http://www.kaaresmaa.fi/

*Turun häämessujen Vuoden Kaunein Hääkuva-äänestys tammikuussa 2013