Hääjuhla

Täydellinen puoliso kainalossa ja etsinnässä hääpaikka Tampereen alueelta? Jos sanoit tahd… kyllä, niin tämä postaus on kuin tehty sinulle! Katso alta Tampereen kymmenen parasta hääpaikkaa. 


1. Villa Sofia

Vaaleanpunainen Villa Sofia on suloinen hääpaikka! Yläkerran elegantteihin salonkeihin mahtuu illallistamaan 75 henkeä, cocktail-tyylisissä juhlissa tilaa on 120 hengelle. Alakerran tunnelmallisessa Holvituvassa on tilaa vaikka hääjuhlien ohjelmanumeroille.

Lue lisää Villa Sofiasta


2. Näsilinna / Pääsali

Historiallinen Näsilinna on ikimuistoinen hääpaikka, joka saa häävieraat huokailemaan ihastuksesta. Linnan Pääsaliin mahtuu illallistamaan 50 henkilöä ja cocktail-tilaisuuksiin jopa 100 vierasta. Linnan näyttävää marmoriportaikkoa ja vehreää puistoa voi hyödyntää esimerkiksi alkumaljojen nauttimiseen tai häävalokuvissa.

Lue lisää Näsilinnan Pääsalista


3. Pyynikin Panimo

Tämä trendikäs ja loft-tyylinen juhlatila sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Tilan näyttävävät erikoisuudet ovat suuret kuparipannut. Tila sopii loistavasti pienempiin häihin, sillä juhlatilaan mahtuu noin 60 henkeä.

Lue lisää Pyynikin Panimosta


4. Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel

Galleria Bertel on persoonallisen kaunis hääpaikka. Valoisa tila, korkeat huoneet ja Finlaysonin vanhan puuvillatehtaan historiallinen ympäristö sekä työväenmuseon näyttelytilat luovat uniikin tunnelman. Juhlatilaan mahtuu maksimissaan 100 henkeä.

Lue lisää Galleria Bertelistä


5. Ravintola Piha

Vanhassa kutomossa sijaitseva moderni ja valoisa Ravintola Piha on nappivalinta maksimissaan 80 hengen hääjuhlille. Tilan henkilökunta auttaa räätälöimään tarjoilut ja muut palvelut juuri hääparin toiveiden mukaisiksi. 


Lue lisää ravintola Pihasta


6. Villa Wivi

Romanttinen Villa Wivi on oiva juhlatila 40 hengen hääseurueelle. Tila koostuu pääsalista ja salongista. Häätarjoilut on mahdollista hoitaa tilan kautta, mutta ruoka- ja juomapuolen voi järjestää tilaan myös itse. Yläkerrassa on aamiaismajoitustilat 8 hengelle, joten tuore hääpari voi halutessaan myös majoittua Villassa.

Lue lisää Villa Wivistä


7. Kokouskeskus Puistotorni / Juhlasali

Tässä elegantissa juhlasalissa voi järjestää vaikka minkälaiset hääjuhlat, sillä tilaa on jopa 400 hengelle! Salista löytyy esiintymislava ja käytettävissä on esitystekniikka – hääbändit ja ohjelmanumerot ovat siis tervetulleita. Valtavassa juhlasalissa riittää tilaa myös tanssilattialle!

Lue lisää Kokouskeskus Puistotornista


8. Laterna

Tampereen keskustassa jugend-talojen keskellä sijaitseva Laterna huokuu sydämellisen lämmintä tunnelmaa. Laternaan mahtuu jopa 250 häävierasta. Tilassa on tarvittaessa myös noin kymmenen hengen erilliset Sillanpää- ja Sali-kabinetit.

Lue lisää Laternasta


9. Tampere-talo / Majakka

Tämä luonnonvaloa tulviva tilausravintola Majakka sijaitsee Tampere-talon yläkerrassa. Ravintolaan mahtuu reilut sata vierasta ja lisää paikkoja voidaan kattaa viereiseen ravintola Fuugaan. Majakan suurista lasiseinistä avautuu komeat maisemat viereiseen Sorsapuistoon. 

Lue lisää Tampere-talon Majakasta


10. Villa Härmälänranta

Pyhäjärven rannalla Villa Härmälässä on hääjuhlien maisemat kohdallaan. 300-neliöisessä villassa on juhlasali, takkatupa, terassi ja kaksi saunaa järvinäköalalla ja laiturilla. Istuva illallinen järjestyy 80 vieraalle, kesäisin jopa 120 ruokailijalle, kun terassia voidaan hyödyntää. Pitopalvelu hoituu tilan kautta, juomat saa tuoda itse.

Lue lisää Villa Härmälänrannasta

 

Eikö näistä vielä löytynyt teille sopivaa hääpaikkaa? Käy katsomassa kaikki häihin sopivat juhlatilat Venuu.fi:stä: Hääpaikat Tampere


Venuu.fi on Suomen suosituin tapahtumatilojen varaupalvelu, josta löydät ja varaat helposti tilan häihin, juhliin, kokouksiin, saunailtoihin ja muihin tapahtumiin.