Hääjuhla

Etsinnässä paras hääpaikka Tampereelta? Jos sanoit kyllä, tämä on sinulle! Keräsimme Tampereen parhaat hääpaikat yhteen listaukseen. Listalta löytyy sekä historiallisia että moderneja hääpaikkoja urbaanista tunnelmasta maalais-idylliin. Valitse sopivin ja varaa täydellinen hääpaikka tärkeää unelmien hääjuhlaa varten!


1. Villa Sofia

Villa Sofia

Vaaleanpunainen Villa Sofia on suloinen hääpaikka! Yläkerran elegantteihin salonkeihin mahtuu illallistamaan 75 henkeä, cocktail-tyylisissä juhlissa tilaa on 120 hengelle. Alakerran tunnelmallisessa Holvituvassa on tilaa hääjuhlien ohjelmanumeroille. Ruokapuolella on mahdollista valita myös täysin vegaaninen menu!

Lue lisää Villa Sofiasta


2. Hatanpään Kartano

Hatanpään Kartano

Hulppean Hatanpään Kartanossa järjestyy häät, joiden miljöö ei takuulla unohdu! Upeat ikkunat, kauniit portaikot sekä laaja piha-alue tuo häille arvokkuuden tuntua. Pitopalvelu ja juomatarjoilu tapahtuu kätevästi suoraan tilan kautta. Unelmahäiden järjestelyssä auttaa Juvenes Juhlapalvelu. Hatanpään Kartano on sinulle, joka kaipaat ripauksen glamouria ja ylellisyyttä häihisi!

Lue lisää Hatanpään Kartanosta.


3. Pyynikin Panimo

Pyynikin Panimo

Tämä trendikäs ja loft-tyylinen juhlatila sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Tilan näyttävä erikoisuus on suuret kuparipannut. Museoviraston suojeleman tila sopii loistavasti pienempiin häihin, sillä juhlatilaan mahtuu noin 60 henkeä. Pyynikin Panimolla on myös helppo järjestää itse vihkiminen.

Lue lisää Pyynikin Panimosta


4. Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel

Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel

Galleria Bertel on persoonallisen kaunis hääpaikka. Valoisa tila, korkeat huoneet ja Finlaysonin vanhan puuvillatehtaan historiallinen ympäristö sekä työväenmuseon näyttelytilat luovat uniikin tunnelman. Esteettömään juhlatilaan mahtuu maksimissaan 100 henkeä. Vaali siis historiaa ja suuntaa Työväenmuseolle!

Lue lisää Galleria Bertelistä


5. Ravintola Piha

Ravintola Piha

Vanhassa kutomossa sijaitseva moderni ja valoisa Ravintola Piha on nappivalinta maksimissaan 80 hengen hääjuhlille. Tilan henkilökunta auttaa räätälöimään tarjoilut ja muut palvelut juuri hääparin toiveiden mukaisiksi. Kivilattiat ja suuret ikkunat tuovat tyylikästä tunnelmaa. Tilan suoraviivainen sisustus on täydellinen minimalistille!


Lue lisää ravintola Pihasta


6. Saunaravintola Kuuma

Saunaravintola Kuuma

Miten olisi modernit kesähäät terassilla? Saunaravintola Kuumassa loihidit häistäsi urbaanin kesäidyllin hetkessä! Nauttikaa rakkauden juhlasta talon maistuvan tarjoilun sekä upean järvimaiseman kera. Tämä uniikki tila muuntuu tarpeiden mukaan sekä isommalle että pienemmälle porukalle.

Lue lisää Saunaravintola Kuumasta.


7. Kokouskeskus Puistotorni / Juhlasali

Kokouskeskus Puistotorni / Juhlasali

Tässä elegantissa juhlasalissa voi järjestää vaikka minkälaiset hääjuhlat, sillä tilaa on jopa 400 hengelle! Salista löytyy esiintymislava ja käytettävissä on esitystekniikka – hääbändit ja ohjelmanumerot ovat siis tervetulleita. Valtavassa juhlasalissa riittää tilaa myös tanssilattialle! Myös sijainti on mitä loistavin – idylliseen Hämeenpuistoon on helppo saapua läheltä ja kaukaa.

Lue lisää Kokouskeskus Puistotornista


8. Laterna

Laterna

Tampereen keskustassa jugend-talojen keskellä sijaitseva Laterna huokuu sydämellisen lämmintä tunnelmaa. Laternaan mahtuu jopa 250 häävierasta. Tilassa on tarvittaessa myös noin kymmenen hengen erilliset Sillanpää- ja Sali-kabinetit. Laternan ravintolasta tilattavan buffet menun saa myös vegaanisena!

Lue lisää Laternasta


9. MIN Asemakeskus

MIN Asemakeskus

Aivan Tampereen rautatieaseman läheisyydessä oleva MIN Asemakeskus on upea tila moderneille häille! Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja hillitty sisustus ovat kaikki mitä voisit tyylikkäältä tilalta toivoa. Arkisin ravintolana toimivasta tilasta saa sekä cateringin että juomapuolen hoidettua vaivatta. Tämä on todellinen urbaani helmi!

 

Lue lisää MIN Asemakeskuskesta.


10. Komediateatterin Juhlatalo

Komediateatterin Juhlatalo

100-200 hengen hääjuhlaan loistavasti sopiva Komediateatterin Juhlatalo on klassinen hääpaikka. Isoine ikkunoineen ja yksityiskohtineen tilasta ei glamouria puutu! Tämä on täyden palvelun juhlatalo, jotta teille jää aikaa nauttia itse juhlasta. Aulassa on myös baari, jota pidetään avoinna hääparin toiveiden mukaisesti.

Lue lisää Komediateatterin Juhlatalosta.

 

Eikö näistä vielä löytynyt teille sopivaa hääpaikkaa? Käy katsomassa kaikki häihin sopivat juhlatilat Venuu.fi:stä: Hääpaikat Tampere


Venuu.fi on Suomen suosituin tapahtumatilojen varaupalvelu, josta löydät ja varaat helposti tilan häihinjuhliinkokouksiinsaunailtoihin ja muihin tapahtumiin.