Hääjuhla

Etsittekö sopivaa hääpaikkaa hieman pienemmällä budjetilla? Ei hätää, Suomi on täynnä tunnelmallisia juhlatiloja, joissa hintalappu ei ole rajoitteena. Katso tästä kymmenen erityylistä, hieman edullisempaa hääpaikkaa:


1. Juhlatalo Sointula, Helsinki

Juhlatalo Sointula, Helsinki
Moderni ja valoisa juhlatila sijaitsee Helsingin Paloheinässä. Tila on helppo muokata ja kalustaa omiin tarpeisiin sopivaksi. Sointula on toiminut aiemmin kirkkosalina ja siellä onkin loistava akustiikka! Tarjoilut voi joko järjestää itse tai tilata Cafe Elosta.


Lue lisää Juhlatalo Sointulasta


2. Pirkan Pirtti, Pirkkala

Pirkan Pirtti, Pirkkala
Sympaattinen Pirkan Pirtti on oivallinen hääpaikka aivan Tampereen kupeessa. Tilaan mahtuu viettämään jopa 100 vieraan hääjuhlia. Juhlatilassa on esiintymislava ja sali on helppo muunnella erilaisilla pöytäratkaisuilla. Lisäksi käytössä on iso ja vehreä piha-alue johon voi halutessaan laittaa myös teltan! Kaunis rakennus on myös idyllinen valokuvia ajatellen.


Lue lisää Pirkan Pirtistä


3. Ravintola Talentti, Helsinki

Ravintola Talentti, Helsinki
Moderni ja näyttävä Ravintola Talentti sopii erinomaisesti skandinaavisen tyylikkäisiin häihin. Ravintolassa vallitsee rento tunnelma, mutta ruoka on huippuluokkaa. Talentti sijaitsee Pitäjänmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tässä on pääkaupunkiseudulla hinta-laatusuhde kohdillaan!


Lue lisää Ravintola Talentista


4. Kuopion Klubi, Kuopio

Kuopion Klubi, Kuopio
Kuopion Klubi tarjoaa lähes majesteetilliset puitteet hääjuhliin. Kuopion keskustassa sijaitseva Klubi loihtii häihin myös maistuvat tarjoilut. Kotimaisuus, tuoreus, lähiruoka, sesonki ja ekologisuus ovat korkealla tämän keittiön arvomaailmassa! Tilasta löytyvä tekniikka mahdollistaa hääbändin ja muut esitykset loistavasti.


Lue lisää Kuopion Klubista


5. Lahden Upseerikerho / Ratsuväen Sali, Lahti

Lahden Upseerikerho / Ratsuväen Sali, Lahti
Upea ja varmasti mieleenpainuva hääpaikka! Vaikuttava Ratsuväen Sali sopii hieman pienempien hääjuhlien viettoon. Historiallinen rakennus, kattokruunut sekä upeat ikkunat ei jätä ketään kylmäksi! Buffet-tarjoilut hoituvat näppärästi Upseerikerhon kautta.


Lue lisää Lahden Upseerikerhosta

 

6. Västilän Voimantalo, Orivesi

Västilän Voimantalo, Orivesi
Orivedeltä löytyvä Västilän Voimatalo on täydellinen paikka perinteikkäille häille Jyväskylän ja Tampereen välissä. Ihana kaareva katto sekä lautalattia luo tunnelmaa, ja ulkona avautuva tila on oivallinen myös pienempien vieraiden viihdyttämiseen. Tilaan mahtuu mukavasti jopa 120 henkilöä. Ruokailu järjestyy sekä tilan puolesta että omatoimisesti, ja omien juomien tuominen on sallittu. 


Lue lisää Västilän Voimatalosta.


7. Juhlatila Härkälä, Otalampi

Juhlatila Härkälä, Otalampi

Juhlatila Härkälästä löytyy maalaistunnelmaa Kehä III kupeessa! Remontoidussa vanhassa koulurakennuksessa järjestät häät jopa 100 vieraalle. Tilan sisustus on valoisa ja neutraali, joten sen koristelu juuri teille sopivaksi käy helposti. Härkälässä on mahdollista myös majoittaa muutama henkilö! Omat ruoat ja juomat.

 

Lue lisää Juhlatila Härkälästä.

 


8. Strömfors Bed & Bistro, Loviisa

Strömfors Bed & Bistro, Loviisa
Keskellä kuvankaunista Strömforsin ruukkia sijaitseva tunnelmallinen kartanohotelli tarjoaa uniikit puitteet pieniin hääjuhliin. Hääpari sekä muutamat vieraat voivat majoittuvat kätevästi samoissa tiloissa. Lähiruokaan ja villiyrtteihin keskittyvä ravintola loihtii miljööseen sopivat ruoat!


Lue lisää Strömfors Bed & Bistrosta

 

9. Ruukin Tangotehdas, Tuusula

Ruukin Tangotehdas, Tuusula

Upea loftimainen tila alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä! Viiden metrin huonekorkeus sekä isoista ikkunoista näkyvä joki tekee loft-maisesta tilasta näyttävän. Tilan sisustuksessa näkyy vanhan tangotehtaan industriaalinen henki moderneilla yksityiskohdilla. Tangotehtaan kautta on mahdollista tilata pitopalvelu, mutta myös omat ruoat ja juomat ovat tilassa sallittu.

Lue lisää Ruukin Tangotehtaasta.


10. Juhlatalo Jyväpirtti, Ylöjärvi


Jyväpirtti sijaitsee Hämeenkyrössä luonnonkauniissa maisemissa. Häätila koostuu avarasta aulasta, salista ja ruokailuhuoneesta. Lisäksi tilassa on hyvinvarusteltu keittiö sekä astiasto. Tilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat, joten voit järjestää juuri sellaista purtavaa kun haluat! Hyvällä säällä juhlia voi jatkaa myös piha-alueella, josta löytyy esimerkiksi keinut pieniä vieraita varten.


Lue lisää Juhlatalo Jyväpirtistä

 

Eikö näistä vielä löytynyt teille sopivaa hääpaikkaa? Käy katsomassa kaikki häihin sopivat juhlatilat Venuu.fi:stä: Hääpaikat


Venuu.fi on Suomen suosituin tapahtumatilojen varaupalvelu, josta löydät ja varaat helposti tilan häihin, juhliin, kokouksiin, saunailtoihin ja muihin tapahtumiin.