Hääjuhla

Etsittekö sopivaa hääpaikkaa hieman pienemmällä budjetilla? Ei hätää, Suomi on täynnä tunnelmallisia juhlatiloja, joissa hintalappu ei ole rajoitteena. Katso tästä kymmenen erityylistä, hieman edullisempaa hääpaikkaa:


1. Juhlatalo Sointula, Helsinki


Moderni ja valoisa juhlatila sijaitsee Helsingin Paloheinässä. Tila on helppo muokata ja kalustaa omiin tarpeisiin sopivaksi. Sointula on toiminut aiemmin kirkkosalina ja siellä onkin loistava akustiikka.


Lue lisää Juhlatalo Sointulasta


2. Pirkan Pirtti, Pirkkala


Sympaattinen Pirkan Pirtti on oivallinen hääpaikka aivan Tampereen kupeessa. Tilaan mahtuu viettämään jopa 100 vieraan hääjuhlia. Juhlatilassa on esiintymislava ja sali on helppo muunnella erilaisilla pöytäratkaisuilla. Lisäksi käytössä on iso ja vehreä piha-alue.


Lue lisää Pirkan Pirtistä


3. Ravintola Talentti, Helsinki


Moderni ja näyttävä Ravintola Talentti sopii erinomaisesti skandinaavisen tyylikkäisiin häihin. Ravintolassa vallitsee rento tunnelma, mutta ruoka on huippuluokkaa. Talentti sijaitsee Pitäjänmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella.


Lue lisää Ravintola Talentista


4. Kuopion Klubi, Kuopio


Kuopion Klubi tarjoaa lähes majesteetilliset puitteet hääjuhliin. Kuopion keskustassa sijaitseva Klubi loihtii häihin myös maistuvat tarjoilut. Tilasta löytyy myös nykyaikainen tekniikka mahdollista hääbändiä ja muita esityksiä varten.


Lue lisää Kuopion Klubista


5. Lahden Upseerikerho / Ratsuväen Sali, Lahti


Upea ja varmasti mieleenpainuva hääpaikka! Vaikuttava Ratsuväen Sali sopii hieman pienempien hääjuhlien viettoon. Tarjoilut hoituvat näppärästi Upseerikerhon kautta.


Lue lisää Lahden Upseerikerhosta

 

6. Tilausravintola Ketunleipä, Iitti


Ihanat maalaisidylliset häät tanssitaan Ketunleivässä. Ketunleivästä löytyy satapaikkainen sali sekä katettu terassi, johon mahtuu istuen 120 vierasta. Lisäksi juhlavieraat voivat majoittua lähistöllä sijaitseviin lomamökkeihin.


Lue lisää Tilausravintola Ketunleivästä


7. La Kar de Mumma / Juhlatilat, Hartola


Tämä viihtyisä ja kodikas juhlatila sijaitsee Hartolassa. Juhlatila on helppo muokata omien häiden teemaan sopivaksi ja henkilökunta on mielellään apuna häiden järjestämisen kaikissa vaiheissa. 


Lue lisää La Kar de Mummasta


8. Strömfors Bed & Bistro, Loviisa


Keskellä kuvankaunista Strömforsin ruukkia sijaitseva tunnelmallinen kartanohotelli tarjoaa uniikit puitteet pieniin hääjuhliin. Hääpari sekä muutamat vieraat voivat majoittuvat kätevästi samoissa tiloissa.


Lue lisää Strömfors Bed & Bistrosta

 

9. Juhlatila Lohiranta, Nakkila


Kokemäenjoen rannalla sijaitseva Lohiranta sopii erinomaisesti kesähäihin. Juhlatilaan mahtuu jopa 120 häävierasta ja lisäksi tilan pihapiirissä on erillinen tanssilava! Omat ruoka- ja juomatarjoilut on täällä sallittu.


Lue lisää Lohirannasta


10. Juhlatalo Jyväpirtti, Ylöjärvi


Jyväpirtti sijaitsee Hämeenkyrössä luonnonkauniissa maisemissa. Jyväpirtti koostuu avarasta aulasta, salista ja ruokailuhuoneesta. Lisäksi tilassa on hyvinvarusteltu keittiö sekä astiasto.


Lue lisää Juhlatalo Jyväpirtistä

 

Eikö näistä vielä löytynyt teille sopivaa hääpaikkaa? Käy katsomassa kaikki häihin sopivat juhlatilat Venuu.fi:stä: Hääpaikat


Venuu.fi on Suomen suosituin tapahtumatilojen varaupalvelu, josta löydät ja varaat helposti tilan häihin, juhliin, kokouksiin, saunailtoihin ja muihin tapahtumiin.