• 20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa

  Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota!

   – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

 • Blanko Catering

  Vaihtoehto perinteiselle pitopöydälle

  Jos haet vaihtoehtoa perinteiselle pitopöydälle, tiedustele blankon keittiön catering-palveluja. Suunnittelun apuna voit käyttää blankon buffetgeneraattoria - lisätietoja osoitteessa
  http://www.blanko.net/catering.php 

 • Hääjuhla

   

   

   

 • Häiden budjetti

  Hääbudjetin suunnitteleminen

  Budjetin laatiminen ja siinä pysyminen on tärkeää, sillä tarjolla on monenlaisia mielenkiintoisia häiden oheispalveluita. Yksi tai kaksi suunnitelmista poikkeavaa hankintaa tuskin kaataa budjettia, mutta pienistä virroista kasvaa suuri ja ennenkuin huomaakaan on budjetti ylitetty sadoilla euroilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei voi valita sitä kaunista ja täydellisesti istuvaa, mutta budjetoitua kalliimpaa morsiuspukua, vaan siinä tapauksessa pitää joustaa ja katsoa mistä muista kustannuksista voidaan tinkiä, jotta yhteissumma ei muutu. Yllättäviin kustannuksiin on hyvä varata 5-10% budjetista, sillä kaikki tarpeellinen ei välttämättä tule mieleen alkusuunnitelmia tehdessä.

 • Hotel Kämp

  Tervetuloa viettämään ikimuistoinen hääjuhla Hotel Kämpissä!

  Vietä ikimuistoinen hääjuhla historiallisessa Hotel Kämpissä, viiden tähden ympäristössä. Luomme tilaisuudestanne ylellisen ja ikimuistoisen, oli toiveidenne hääjuhla sitten intiimi illallinen perhepiirissä tai upea häävastaanotto kauniissa Peilisalissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii puolestanne jokaisesta tilaisuutenne yksityiskohdasta aina ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen.

 • Hotelli Majvik

  Majvik kokous- ja kongressihotelli, Majviking Jugendlinna

  Häät Majvikissa voidaan järjestää joko ravintolasalissa tai upeassa jugendlinnassa.

 • Klaus K hotelli / Rake-sali

  Klaus K tarjoaa upeat puitteet hääpareille ikimuistoisen elämyksen kokemiseen.

  Rake-sali on viehättävä vuonna 1882 käyttöön otettu juhlatila, joka soveltuu erinomaisesti häiden viettoon. Sijainti on mitä mahtavin, aivan Helsingin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sali on itsessään jo niin juhlava, ettei se juuri lisäkoristeluja kaipaa.

 • Kuvamestari Raisio

  Kuvamestari Raisio on valokuvaukseen erikoistunut fotoalan täyden palvelun ammattiliike, joka on perustettu vuonna 1965.

 • Shoja Lak Photography

  Hääpäivän kestää hetken valokuvat koko avioliiton

  "Photography takes an instant out of time, altering life by holding it still"

  by Dorothea Lange

 • Studio Auran Kuva

  Hääkuvaukset alkaen 120e.

 • Valokuvaamo KLIK

  Valokuvaamo KLIK Tampereen keskustassa.

  Avoinna TI-PE 11.30 - 17.00, muulloin sopimuksen mukaan. Tervetuloa!