Alikulmantie 72, 21450 Tarvasjoki Finland
Juhlatilat

Juvan Kartano sijaitsee Tarvasjoella rauhallisessa maalaiskylässä, Hämeen Härkätien varrella. Vanhan kuninkaankartanon ilmapiiri luo tunnelmalliset puitteet elämäsi tärkeimpään juhlapäivään.

Järjestämme häät vakaalla ammattitaidolla ja useamman vuoden kokemuksella. Jokaisesta juhlasta pyrimme rakentamaan juuri asiakkaan itsensä näköiset. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Olemme mielellämme mukana jo häiden suunnitteluvaiheessa. Näin varmistamme sen, että juhlapäivän koittaessa, hääpari voi keskittyä täysipainoisesti juhliinsa ja vieraisiinsa. Me hoidamme loput. Ruokatarjoilu suunnitellaan jokaisen asiakkaan kohdalla erikseen, jotta yksilölliset toiveet saadaan toteutettua.

Juhlatilaamme, Kartanon Wanhaan Saliin, mahtuu hieman noin 100 henkeä. Kesäisin tilaa tuo mukavasti lisää suuri katettu terassi, jonne vaikka noutopöydän saa näyttävästi katettua. Juhlijoiden käytössä on myös erillinen tanssirakennus. Tänne on mukava siirtyä ruokailun jälkeen jatkamaan iltaa vaikka elävän musiikin tahdittamana. Tanssirakennuksessa on myös takka, jolla tarvittaessa lisätään lämpöä illan viiletessä. Myös yöpalaa on tilattavissa jos pitkään tanssiessa alkaa hiukoa.

Meillä on majoitustilat noin 20:lle hengelle, joten pitkänmatkan häävieraat voivat vaivatta yöpyä kartanossa.

Palveluihimme kuuluu myös hääajot hevosella. Kun valkovenäjän kylmäverinen tammamme Sonata valjastetaan länkiin ja työhevosvaljaisiin ja perään laitetaan 1800-luvun loppupuolelta olevat 4-pyöräkiesimme, niin komeampaa hääkyytiä saa hakea.

IkimuistoisetHääjuhlat

Tutustu upeisiin juhlatiloihin, joissa järjestätte unohtumattomat häät.