Energiakatu 3, 00180 Helsinki Finland
09 - 887 0370
Juhlatilat

Annin Juhlapalvelu tarjoaa asiakkaalle juhlatilat, ruoat, täytekakut, astiastot, pöytäliinat, tarjoilijat, jne. Eli kokonaispaketin tai osan siitä. 

Annin Juhlapalvelu on jo yli 35 vuotta vanha yritys.

Manteli Oy / Annin Juhlapalvelu tekee kaikki tuotteet itse ja olemme niitä harvoja catering yrityksiä pääkaupunkiseudulla jolla on oma leipomo, konditoria ja keittiö, sekä tarjota myös omia tiloja vuokralle.

Salmi Sali, Meri Sali, Meri kabinetti, Manteli Sali, sekä upeat uudet saunatilat 70 m2 terassilla varustettuna. Meri Sali soveltuu myös erinomaisesti siviilivihkimiseen ja vihkitilaisuuden jälkeen siirrytään Salmi Saliin.

Kaikki juhlasalit joihin asiakas saa tuoda valitsemansa catering yrityksen ovat meidän asiakkaita , joten toiminta - alueena on koko pääkaupunkiseuta (Espoo, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi, Kauniainen jne.) ja luonnollisesti myös kaikki yritykset ja yksityiskodit.

Salmisaaren toimipisteessä meillä on myös konditoria - ja leipomomyymälä, sekä lounasbuffet jokainen arkipäivä.

Asiakkaamme voivat myös itse noutaa toimipaikastamme esim. etukäteen tilaaman hääkakun, voileipäkakun, täytekakun, koko menu kokonaisuuden jne. tai me toimitamme ne.

Tervetuloa tutustumaan meidän laajaan toimintaamme.

IkimuistoisetHääjuhlat

Tutustu upeisiin juhlatiloihin, joissa järjestätte unohtumattomat häät.