Vanha Talvitie 14, 00580 Helsinki Finland
0207 920 810
Juhlatilat

1800-luvun lopulla rakennettu Agroksenmäen holvikellari tarjoaa juhlallesi mieleenpainuvat puitteet. Tämä entinen panimorakennus on nykyisin Museoviraston määräyksellä suojeltu kohde, joka kantaa mukanaan tärkeää palaa Agroksenmäen alueen historiaa.

Holvikellarin juhlasalin korkeat, luonnongraniittiset seinät luovat ikimuistoisen ympäristön hää- ja muille perhejuhlille. Juhlasali on yhtenäinen, noin 270 neliömetrin kokoinen tila, jonka katto kohoaa viiden metrin korkeuteen. Saliin saa luotua upean tunnelman somisteiden, kynttilöiden ja juhlavalaistuksen avulla. Lisäksi tilassa on reilunkokoinen aula, joka soveltuu vaikkapa alkumaljan kohottamiseen tai itse vihkiseremonian suorittamiseen. Vuokralaisen käytettävissä on myös matalampi tila narikka-alueen vieressä, jonne saa kätevästi järjestettyä esimerkiksi puuhanurkan perheen pienimmille.

Agroksenmäen holvikellari sijaitsee Helsingissä Hermannin kaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Vuokralainen saa tuoda juhlatilaan valitsemansa cateringin sekä omat juomat. Parhaimmillaan tila on noin 70-150 henkilön tapahtumissa. Juhlatilassa on vakiona suorat pöydät ja klaffituolit 120 henkilölle. Tarvittavat lisäkalusteet saat kätevästi kalustevuokraamomme kautta.

Kaluste- ja somistevuokraamomme palvelee sinua myös silloin, jos tarvitset juhlaasi varten muitakin kalusteita tai varusteita, kuten esiintymislavaa, baaritiskiä, kynttilänjalkoja, valkokangasta, videotykkiä tai vaikkapa sohvaa. Entä ajattelitko järjestää jollakin teemalla varustetut juhlat? Tahdoitpa sitten viettää rock-häät tai keskiaikaiset bankettijuhlat, saat tarvitsemasi somisteet vuokraamomme kautta. Valmistamme myös yksilöllisiä lavaste-elementtejä tilauksesta. Huomaathan, että kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa holvikellarin lisäksi myös muihin tapahtumatiloihin tai vaikkapa kotona järjestettäviin tilaisuuksiinne.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen juhla Agroksenmäen holvikellarilla!

IkimuistoisetHääjuhlat

Tutustu upeisiin juhlatiloihin, joissa järjestätte unohtumattomat häät.