Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.

Ajankohtaista yrityksille

morsiuspari.fi-sivuston vuoden 2013 Hääsuunnittelukysely on julkaistu

Morsiuspari Palvelut toteuttaa jo viidettä vuotta peräkkäin syys-joulukuussa 2013 Hääsuunnittelukyselyn, jossa morsiuspareilta tiedustellaan hääsuunnitelmia.

Lue lisää...
Esittelysivun luominen on nopeaa ja helppoa

Ilmoittautuminen Morsiuspari Palvelut yhteistyökumppaniksi ilmaista ja helppoa!

1- Lisää yrityksesi tiedot kätevästi valitsemalla "Lisää yrityksesi tiedot" Yrityksille valikosta. Täytä yrityksen yhteyshenkilön yhteystiedot (ei julkaista), yrityksen yhteystiedot morsiuspareille, yrityksen logon ja / tai kuvan sekä kuvauksen yrityksen tuotteista tai palveluista. Yrityksen esittelysivu voidaan lisätä enintään viiteen (5) palvelukategoriaan.

2- Klikkaa "Lähetä" ja tiedot tallentuvat sivuston ylläpitäjälle, tiedot julkaistaan normaalisti viikon sisällä.

3- Odota vahvistusta yrityksen hyväksymisestä hääpalveluhakemiston jäsenyritykseksi.

4- Ole valmiina vastaamaan morsiusparien yhteydenotto- ja tarjouspyyntöihin!

Klikkaa tästä ja pääset lisäämään yrityksesi tiedot Morsiuspari sivuston palveluhakemistoon. Kun olet lisännyt yrityksesi valitsemiisi palvelukategorioihin, saat normaalisti viikon sisällä vahvistuksen mikäli yrityksenne on hyväksytty sivuston Hääpalveluhakemiston jäseneksi. 

Jäsenyrityksen on hyväksyttävä käyttöehtosopimus ennen kuin yrityksen tiedot voidaan lisätä hakemistoomme. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Kävijöiden kommentteja

Olemme keränneet kävijöiltä Hääsuunnittelukyselyn yhteydessä saamamme palautteen. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme ja pyrimme täyttämään kävijöiden ideat kevään kuluessa. Voitte lukea mitä mieltä morsiuspari.fi sivuston kävijät ovat palvelustamme TÄSTÄ.

Yhteystiedot

Lisätietoja palveluistamme saatte ottamalla yhteyttä Media ja Yritys asiakaspalveluumme - vastaamme mielellämme kyselyihinne!

MEDIA JA YRITYSASIAKKAAT
media@morsiuspari.fi | puh. 02-3619 0025

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2016 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.

WWW-sivut: Waumedia