Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Morsiusparien hääsuunnitelmia kysellään jälleen
Lehdistö - Lehdistötiedotteet
24.09.2013 10:00

TIEDOTE

Morsiusparien hääsuunnitelmia kysellään jälleen

Syyskuu 24, 2013

Hääalalla kuohuu, morsiusparien hääbudjetit nousussa?


Morsiuspari Palvelut toteuttaa jo viidettä vuotta peräkkäin Hääsuunnittelukyselyn, jossa morsiuspareilta tiedustellaan tulevia hääsuunnitelmia. Vuoden 2012 Hääsuunnittelukysely osoitti, että häiden kustannuksiin varattiin keskimäärin 6,100 euroa, joka oli noin 400 euroa vähemmän kuin vuotta aiemmin. Vielä vuonna 2011 häiden budjetit kasvoivat +11% edelliseen vuoteen verrattuna. Syyskuussa kerättyjen vastausten perusteella hääbudjeteissa on näkyvissä hienoista positiivista kasvua.

Hääsuunnittelukyselyn tuloksista odotetaan tulevan mielenkiintoisia, kertoo Hanna Lak, Morsiuspari Palvelut omistaja ja morsiuspari.fi-sivuston vetäjä. Lak kertoo hääalalla olleen muutoksia ja uusia trendejä vuoden 2013 aikana. Näkyvintä kuohuntaa on ollut ehkäpä morsiuspukujen osalta. Erityisesti ulkomaisten verkkokauppojen ajatellaan vievän asiakkaita paikallisilta toimijoilta, vaikka kyselyn tulosten mukaan morsiusparit arvostavat edelleen palvelua ja paikallisia toimijoita. Ennakkotulokset tosin vahvistavat, että ulkomaiset verkkokaupat kiinnostavat erityisesti morsiamia. Samalla kun tunnettuja morsiuspukuliikkeitä on suljettu ovat alan yrittäjät kehittäneet uusia toimintatapoja ja pistäneet ammattitaitonsa likoon ottaen tehtäväkseen avustaa morsiamia, jotka hakevat käytettyjä pukuja, Lak jatkaa.

Vuoden aikana järjestetyt erilaiset häätapahtumat ovat tuoneet uuden lisänsä markkinoille. Seuraan mielenkiinnolla, miten morsiusparit kokevat häätapahtumien tärkeyden häitään suunnitellessaan, sanoo Lak. Aiempina vuosina internet on ollut selkeästi tärkein tiedonlähde häiden suunnittelussa. Internetistä löytyvät Hääpalveluhakemistot sekä tuttujen suositukset ovat pitäneet pintansa seuraavilla sijoilla ja häälehdet sekä häämessut ovat jatkaneet viiden kärjessä. Hääblogien tärkeydestä hääsuunnittelun apuna kyseltiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012 ja ne nousivat jaetulle viidennelle sijalle häämessujen kanssa.

Hääala on muuttunut merkittävästi viidessä vuodessa, muistelee Lak. Morsiuspareilla on nykyisin enemmän hääalan palveluita ja tietoa tarjolla kuin aiemmin internetin tarjotessa valtavan määrän ideoita ja kuvia inspiraatioksi. Ulkomaisten hääideoiden vaikutus on näkyvissä selkeästi mm. hääkakuissa. Vielä 2009 tarjolla oli enimmäkseen perinteisiä täytekakkuja viime vuosina yhä useampi toimija tarjoaa toinen toistaan upeampia luomuksia morsiuspareille, kertoo Lak.


Lisätietoja lehdistölle:

Morsiuspari Palvelut
Hanna Lak / Toimitusjohtaja
Puh. 02-36190025 | 040-1868409
Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.morsiuspari.fi | www.morsiusappy.fi

Hääsuunnittelukysely
Morsiuspari.fi -sivusto on toteuttanut Hääsuunnittelukyselyn jo vuodesta 2009. Kysely on ainoa laatuaan Suomessa. Kyselyn kattavuus on erinomainen, sillä häitään suunnittelevia henkilöitä on osallistunut kyselyyn vuosittain 700-1500. Viime vuosina on avioliiton Suomessa solminut noin 29,000 paria (Lähde: Väestö- ja kuolemansyytilastot. Tilastokeskus). Linkki hääsuunnittelukyselyyn löytyy osoitteesta www.morsiuspari.fi

Morsiuspari Palvelut
Morsiuspari.fi -sivusto on Morsiuspari Palveluiden vuonna 2009 avaama verkkopalvelusivusto, joka auttaa morsiuspareja ja hääpalveluita tarjoavia yrityksiä kohtaamaan toisensa. Morsiuspari.fi-sivuston Hääpalveluhakemistosta löytyy lähes 700 hääalan yrityksen tiedot. Morsiuspari.fi palvelee niin morsiuspareja, hääseuruetta, kuin hääpalveluita tarjoavia yrityksiä.
Morsiuspari.fi-sivuston kehittämisestä vastaa Morsiuspari Palveluiden toimitusjohtaja Hanna Lak, jolla on 20 vuoden kokemus palvelualalta sekä myynnin- ja markkinoinnin suunnittelusta Suomessa ja ulkomailla. Morsiuspari Palvelut-yrityksen kotipaikka on Turku.

Morsiuspari Palvelut toimitusjohtaja Hanna Lak tutustumassa Helsingissä 2013 avattuun Lovebirds morsiuspukuliikkeeseen.

 

Lak on huomioinut miten hääkakkutarjonta on kehittynyt Suomen markkinoilla vaikka aivan Lontoon hääkakkutarjontaan ei vielä ylletäkään.

 

Kuvat: morsiuspari.fi

 

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia