Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Talouden epävarmuus on iskenyt hääbudjetteihin viiveellä
Lehdistö - Lehdistötiedotteet
11.01.2013 10:00

TIEDOTE

Morsiusparien euroista aiempaa kovempi kilpailu

Tammikuu 11, 2013

Talouden epävarmuus on iskenyt hääbudjetteihin viiveellä

Morsiuspari Palvelut toteutti syys-lokakuussa 2012 Hääsuunnittelukyselyn, jossa morsiuspareilta kyseltiin 50 häiden suunnitteluun liittyvää kysymystä. Kysely toteutettiin jo neljännen kerran. Kyselyyn osallistui 875 henkilöä. Kyselyn mukaan häiden kustannuksiin varataan keskimäärin 6,100 euroa, joka on noin 400 euroa vähemmän kuin vuosi sitten. Vielä vuosi sitten häiden budjetit kasvoivat +11% edelliseen vuoteen verrattuna. Ensi kesän häihin panostetaan kuitenkin keskimäärin 650 euroa enemmän kuin 2009.

Hääillan tarjoiluun panostetaan edelleen, kyselyyn vastanneet morsiusparit suunnittelevat käyttävänsä hääillalliseen keskimäärin 32 euroa / vieras (vrt 30,70 euroa / vieras vuonna 2011). Hääillallisen kokonaiskustannus ei kuitenkaan nouse, sillä vieraita kutsutaan keskimäärin vähemmän kuin edellisenä vuotena.

Hääbudjettien lasku ei tosin näy sulhasen asussa, johon panostetaan jopa +27% enemmän kuin vuosi sitten eli keskimäärin 372 euroa. Häiden dokumentointiin panostetaan myös, tutkimuksen mukaan keskimäärin +8% enemmän kuin vuotta aiemmin.

Morsiuspari Palvelut omistaja Hanna Lak kertookin budjettisäästöjen iskeneen mm. hääkutsuihin, somisteisiin sekä hääillan ohjelmaan. Lisäsäästöä morsiusparien hääkustannuksiin saadaan vierasmäärää laskemalla, joka vaikuttaa moneen menoerään. Kyselyn tulokset vahvistavat tämän, sillä tuleviin häihin kutsutaan keskimäärin 86 vierasta, joka on -5% vähemmän kuin vuosi sitten.

Häiden suunnittelun apuna internet jatkaa edelleen tärkeimpänä tiedonlähteenä. Seuraavaksi tärkeimmät tiedonlähteet ovat edelleen internetistä löytyvät Hääpalveluhakemistot sekä tuttujen suositukset. Häälehdet ja häämessut jatkavat samoin viiden kärjessä. Hääblogien tärkeydestä hääsuunnittelun apuna kyseltiin ensimmäistä kertaa ja ne nousivat jaetulle viidennelle sijalle häämessujen kanssa.

Häiden suunnitteluun saa vauhtia tammi-helmikuun aikana ympäri Suomea järjestettävistä häämessuista. Hanna Lak laskeekin uuden hääsuunnittelukauden alkavan lauantaina 12.1.2013, jolloin Helsingin Wanhan Sataman valtaa Mennään Naimisiin! -häämessut. Tämän jälkeen joka viikonloppu helmikuun puoleen väliin saakka löytyy häätapahtumia eri puolella Suomea.

Lisätietoja lehdistölle:

Morsiuspari Palvelut
Hanna Lak / Toimitusjohtaja
Puh. 02-36190025
Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen i

Hääsuunnittelukysely

Morsiuspari.fi -sivusto on toteuttanut Hääsuunnittelukyselyn jo vuodesta 2009. Kysely on ainua laatuaan Suomessa. Kyselyn kattavuus on erinomainen, sillä häitään suunnittelevia henkilöitä on osallistunut kyselyyn vuosittain 700-1500. Viime vuosina on avioliiton Suomessa solminut noin 29,000 paria (Lähde: Väestö- ja kuolemansyytilastot. Tilastokeskus).

Morsiuspari Palvelut

Morsiuspari.fi -sivusto on Morsiuspari Palveluiden vuonna 2009 avaama verkkopalvelusivusto, joka avustaa häitään suunnittelevia morsiuspareja. Sivuston Hääpalveluhakemisto auttaa morsiuspareja ja hääpalveluita tarjoavia yrityksiä kohtaamaan toisensa. Morsiuspari.fi-sivuston Hääpalveluhakemistosta löytyy lähes 700 hääalan yrityksen tiedot ja se on siten Suomen kattavin Hääpalveluhakemisto. Morsiuspari.fi palvelee niin morsiuspareja, hääseuruetta, kuin hääpalveluita tarjoavia yrityksiä.

Morsiuspari.fi-sivuston alkuunpanevana voimana on Morsiuspari Palveluiden toimitusjohtaja Hanna Lak, jolla on lähes 20 vuoden kokemus palvelualalta sekä myynnin- ja markkinoinnin suunnittelusta Suomessa ja ulkomailla. Morsiuspari Palvelut-yrityksen kotipaikka on Turku.

Häämessuja Suomessa

Lisätietoja Suomessa järjestettävistä häämessuista löytyy osoitteessa www.morsiuspari.fi/haamessut

 

 

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2016 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.

WWW-sivut: Waumedia