Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Morsiuspari Palvelut

Morsiuspari.fi sivusto on Morsiuspari Palveluiden vuonna 2009 avaama verkkopalvelusivusto, joka auttaa morsiuspareja ja hääpalveluita tarjoavia yrityksiä kohtaamaan toisensa. Morsiuspari.fi palvelee niin morsiuspareja, hääseuruetta, kuin hääpalveluita tarjoavia yrityksiä.

Nopeasti laajenevan palveluverkoston lisäksi Morsiuspari Palvelut panostavat jatkuvaan palveluiden kehittämiseen tähtäimenä helpottaa morsiusparien häävalmisteluja, jotta morsiusparit voivat keskittyä hääpäivästään nauttimiseen. Helppokäyttöisyys ja kattava sisältö ovat todellisia tavaramerkkejämme.

Yrityspartneriksi voivat hakea kaikki häiden järjestelyitä tai muita morsiuspareille sopivia palveluita tarjoavat yritykset. Yrityksille morsiuspari.fi tarjoaa erinomaisen tavan tavoittaa kohderyhmänsä - häitään suunnittelevat morsiusparit - kätevästi saman sivun alla.


Morsiuspari Palvelut taustavoimina työskentelee pitkällä sekä koti- että kansainvälisellä palvelualan kokemuksella evätty tiimi, joka tuo myös uusimmat kansainväliset tuulet ja ideat Suomen markkinoille.

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia