Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Käyttöehtosopimus

Tätä käyttöehtosopimusta sovelletaan Morsiuspari Palvelut (jäljempänä Sivusto) ja verkkopalvelun käyttäjän (jäljempänä Asiakas) sopimussuhteessa, joka koskee Asiakkaan oikeutta käyttää Morsiuspari Palvelut / morsiuspari.fi  verkkopalveluita. Sivuston palvelu on tarkoitettu sekä kuluttajille että alan ammattilaisille. Asiakkaan tulee hyväksyä käyttöehtosopimus kokonaisuudessaan. Mikäli Sivuston tarjoamien eri verkkopalveluiden soveltamat toimistusehdot ovat ristiriidassa tämän sopimuksen kanssa, sovelletaan tätä käyttöehtosopimusta vain toissijaisesti. Vierailemalla tai muilla tavoin käyttämällä Sivustoa, Asiakas sitoutuu noudattamaan tätä käyttöehtosopimusta sekä Asiakkaan oletetaan siten hyväksyneen nämä käyttöehdot.

Sivuston tekijänoikeudet kuuluvat Sivustolle tai muille tiedontuottajille. Sivujen osittainenkin julkaiseminen, siirtäminen, kopioiminen, uudelleen tuottaminen, varastointi, käyttäminen tai muu hyödyntäminen ilman Sivuston etukäteen antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta on kielletty. Sivuja lainatessa on aina ilmoitettava lähde.

Sivuston tietosisällön oikeellisuus on pyritty varmistamaan huolellisesti. Sivusto ei kuitenkaan vastaa tietojen virheettömyydestä eikä niiden käyttöön liittyvistä välittömistä tai välillisistä vahingoista. Sivuston kehittäjät ja ylläpitäjät vetäytyvät kaikista välittömistä ja välillisistä vastuista Sivustossa esitettyjen tietojen aiheuttamista taloudellisista menetyksistä tai vahingoista. Sivusto ei missään nimessä vastaa palvelun kautta tapahtuvista kolmansien osapuolien markkinoinnista, niiden antamien tietojen oikeellisuudesta eikä myöskään kolmansien osapuolien markkinoimista tai tarjoamista tuotteista tai palveluista. Sivusto ei takaa palvelussa julkaistujen tekstien, kuvien, linkkien, erilaisten animaatioiden tai muiden teknisesti tallennettujen tietojen toimivuutta. Ne voivat sisältää teknisiä tai sisällöllisiä virheitä tai virheellisyyksiä. Jos havaitset virheen sivustolla ilmoitathan siitä ystävällisesti palautelomakkeellamme.

Sivusto ei tarjoa laki-, verotus-, rahoitus- tai muita erityisammattilaisneuvoja eikä siten Sivuston sisältöä voida käsitellä sellaisena. Suosittelemme Asiakkaan kääntyvän laki-, vero-, rahoitus- ja muissa ammattilaisneuvoissa asianomaisen ammattilaispalvelun puoleen.
Sivusto vastaa siitä, että sen tietojärjestelmien tietoturva on asianmukaisella tasolla. Sivusto ei kuitenkaan vastaa teknisten vikojen, huollon tai asennustöiden aiheuttamista palvelukatkoksista, viruksista, tietoliikennehäiriöistä tai niistä mahdollisesti aiheutuvista tiedon muuttumisista, katoamisesta tai muusta vahingosta. Sivusto ei vastaa palvelussa tai palvelun käyttämisessä tarvittavien ohjelmien toimivuudesta tai niissä esiintyvien virheiden tai häiriöiden vuoksi käyttäjälle aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Viestin, joka on lähetetty sivuja käytäen, perille saapuminen on Asiakkaan vastuulla. Sivusto ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä aiheutuvasta Sivuston toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta.

Sivustolla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja ilmoittamalla siitä Sivuston verkkosivulla. Sivustolla on oikeus muuttaa palvelua, palvelujen sisältöä, ulkoasua ja saatavuutta sekä jäljentää, levittää ja poistaa palvelussa esitettäviä tietoja ja muuta materiaalia.

Käyttöehdot ovat voimassa alkaen 15.03.2009

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia