Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Turun kaunein hääpuku on valittu! PDF   Sähköposti
Hääopas - Hääpukeutuminen
30.01.2013 23:05

Suomen vanhimmilla häämessuilla äänestettiin vuoden 2013 kauneimmasta hääpuvusta. Viikonlopun aikana messuvierailla oli mahdollisuus tutustua liikkeiden ja ompelimoiden ehdotuksiin kauneimmasta hääpuvusta mallinukkien päällä. Äänestää sai niin mieleisintä sormusta, hääkuvaa kuin myös morsiuspukua.

Yli neljänneksen kaikista annetuista tuhansista äänistä keräsi Morsiuspukuliike Marinetten tylliunelma. Ranskalaisen Eglantinen valmistama olkaimeton morsiuspuku Acadie. ”Valitsimme tämän herkän kauniin morsiuspuvun, koska se kuvaa mielestämme tämän hetken morsiuspukumuotia. Se on naisellisen utuinen, pehmeän runsashelmainen – siinä on Grace Kelly-henkistä eleganssia” kertoo Marinetten sisäänostaja Hanna Koskinen. ”Yksi valintakriteeri oli, että puvussa pitää olla pitsiä. Pitsi on tällä hetkellä kaikista hääpukumateriaaleista ajankohtaisin, vallalla olevan vintage-trendin vuoksi. Mietimme hetken aikaa ottaisimmeko näytteille kapean merenneitolinjaisen pitsipuvun ja vai muhkean tyllikaunottaren.”

Acadien suosion salaisuus saattaa olla myös sen yksinkertainen tyylikkyys. ” Kun puvussa ei ole liikaa kimalteita tai hallitsevia koristeita saa sen helposti muokattua oman näköisekseen. Tähän pukuun voisi yhdistää verkkomaisen birdgage-hunnun ja lyhyet käsineet jolloin siinä olisi selkeästi vintage-tyyliä tai sitten muhkean hunnun ja näyttävän tiaran, jolloin siinä olisi kuninkaallisempi tunnelma.

Luonnonläheinen morsiustyyli syntyisi lisäämällä avoinna oleviin hiuksiin aitoja kukkia.” summaa Koskinen.

Se montako Acadietä on jo myyty tulevalle kesälle on salaisuus. ”Se onko hääpukua myyty yksi tai useampi ei tee puvusta hyvää tai huonoa. Yllättävän montaa morsiuspukua myydään vain yksi tai kaksi kappaletta, sillä morsiamet ovat kaikki yksilöitä, aivan kuten puvutkin.” kertoo Koskinen ”Sen voin kuitenkin kertoa, että morsiuspukumuodissa on käynnissä suuri muutos. Sen näkee jo ostettujen pukujen varastostakin: pitsi, tylli, sifonki ja organza ovat syrjäyttäneet pitkään vallalla olleet kiiltävät materiaalit, taftin ja satiinin. Tärkeää ei pelkästään materiaalin himmeys, vaan myös puvun keveys ja liikkuvuus. Harva morsian haluaa tönkköä hääpukua.”

Marinetten ja muiden morsiuspukuliikkeiden yhteystiedot löytyvät Hääpalveluhakemistostamme.

Kuvassa äänestyksen voittanut puku eli Eglantinen Acadie.

Turun kaunein hääpuku - Eglantine Acadie morsiuspuku vuoden 2013 mallistosta

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia