Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.

Hääpukumuodin kuumimmat trendit 2013

Vintage ja Retro ovat hääpukumuodin kuumimmat trendit PDF   Sähköposti
Hääopas - Hääpukeutuminen

Cymbeline pitsimorsiuspuku Galilee Vuoden 2013 häämuodissa erottuu selkeänä kaipuu naisellisempaan ja pehmeämpään tyyliin. Lähes kaikkien valmistajien mallistoista ovat kadonneet vyötäröltä yksioikoisen suorana levenevät A-linjaiset satiinihelmat ja kovat taftipuvut. Pitkän aikaa paikallaan jauhanut häämuoti on ottanut aimo harppauksen, sillä viimeisen viiden vuoden ajan mallistoja ovat dominoineet olkaimettomat puvut joiden miehustassa on kirjailua ja vyötäröllä vedoksia. Muutamat klassikkomallit ovat tietysti jääneet mallistoon, mutta niidenkin materiaalit ovat muuttuneet pehmeämmiksi.


Atelier Diagonal merenneitohelmainen hääpuku FEDERICA C Atelier Diagonal muhkeahelmainen morsiuspuku Faldeo B

Voimissaan oleva vintagemuoti suosii naisellista ja suloista tyyliä

Hääpukujen silueteissa pinnalla on nyt kaksi naisellisinta helman muotoa, kapealinjainen ja kurvikas merenneito ja ihanan muhkea prinsessahelma. Pukujen materiaaleissa ajankohtaisimpia ovat laskeutuvat pitsit ja tyllit sekä sifongit ja organzat. Pönkkähelmat ovat out – morsiuspuvun tulee myötäillä kantajansa liikettä. Kevyempien pukujen suosion kasvaessa myös laahukset ovat lyhentyneet maltillisemmiksi.

Cymbeline pitsihääpuku Guirlande Cymbeline pitsimorsiuspuku Gala

Agnes pitsihääpuku 11350 Agnes pitsimorsiuspuku 11364 AB-177

Olkaimettomien pukujen rinnalle on tullut myös runsas valikoima olkaimellisia pukuja ja niissäkin on varaa valita. Tarjolla on läpikuultavia pitsiolkaimia, puvun kankaasta valmistettuja olkaimia, läpikuultavia tylliyläosia ja –hihoja. Fiftarityyliset v-pääntiet ja pystylaskostetut helmat ovat naisellisinta retrotyyliä parhaimmillaan.

Agnes hääpuku 11328 N-38 Agnes morsiuspuku 11312

Agnes lyhyt hääpuku 11325 Agnes lyhythelmainen morsiuspuku 11254

Tyttömäisen tyylin ystävä valitsee puvukseen lyhythelmaisen satiinipuvun, jonka alle lisää vielä kohottavan tyllialushameen.

Agnes olkaimeton hääpuku 10750 BELT 32_zbl Agnes olkaimeton morsiuspuku 11377

Olkaimettomissa puvuissa sydämenmuotoinen pääntie kasvattaa suosiotaan suoraa pääntietä naisellisempana vaihtoehtona.

Rembo styling hääpuku Elektra Rembo styling hääpuku Janika

Vera Wangin catwalkeille tuomat muhkeat kukkahelmat ovat inspiroineet myös muita morsiuspukusuunnittelijoita ja niinpä mallistoissa nähdään paljon korsettimaisesti tyköistuvia yläosia ja muhkeana leveneviä kangaskukista koostuvia helmoja. Muhkeutta on tarjolla myös Grace Kelly-henkisissä tyllihelmoissa, joissa kangasta ei ole säästetty. Upean leveät helmat tuovat yläosan sirouden kauniisti esiin.

W1 White One muhkeahelmainen hääpuku Nigeria W1 White One muhkeahelmainen morsiuspuku Noray

Kuvien puvut ovat myynnissä mm. Marinettessa Turussa ja Stilissimassa Helsingissä.

 

Teksti Tuulikki Koski, kuvat © valmistajat

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia