Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Hääkutsun mukana asiaa ja yllätyksiä PDF Sähköposti
Hääopas - Kutsu- ja muut kortit sekä painotuotteet

Hääkutsuun voidaan liittää asiatietoa kuten ohjeita vihkitilaisuuteen ja juhlapaikalle tai tietoa vieraille järjestetystä kuljetuksesta tai majoitustiloja juhlatilan läheltä. Kutsukortin sekä lisätietojen lisäksi kutsuun voidaan liittää myös yllätyskoristeita ja kuori voidaan sulkea aidolla vahasinetillä. Muistattehan hankkia myös postimerkit!

 

Ohjelmat, paikka- ja menukortit ja pöytäkartta kutsun teemalla?
Yhtenäistä ilmettä ja esimakua hääjuhlastanne voi viestittää jo hääkutsussa. Jos olette miettineet jonkin teeman häillenne on kutsut ja häiden muut paperi- ja painotuotteet kätevä suunnitella saman teeman mukaan. Useilta liikkeiltä löytyy valmiita sarjoja joihin kuuluvat kutsukorttien lisäksi kirkko- ja hääohjelmat, paikka- ja menukortit sekä pöytäkartta. Hääkarkitkin voidaan suunnitella saman teeman mukaan.

Ohjelmia, pöytäkarttoja ja paikkakortteja tarjoavien liikkeiden yhteystiedot löytyvät Hääpalveluhakemistostamme.
 
Häälahjalista kutsujen mukaan?
Etiketin mukaan häälahjalistaa ei kuulu lähettää kutsun mukana. Useimmat vieraat ovat kuitenkin ilahtuneita, mikäli kutsun mukana saa jo tiedon mitkä lahjat ilahduttaisivat morsiusparia. Nykyisin käytännöksi onkin tullut liittää tiedot häälahjatoiveista kutsun mukaan. Tiedot voidaan liittää erillisenä liitteenä tai lisätä kutsun nurkkaan yhteyshenkilön tiedot, josta asiasta voi tiedustella.

Lue lisää häälahjoista Hääoppaastamme. Häälahjalistoja tarjoavien liikkeiden yhteystiedot löytyvät Hääpalveluhakemistostamme.

itellapostimerkit2

Postimerkit
Postimerkit on hyvä hankkia ajoissa. Kutsujen määrästä riippuen postituskulut voivat hivuttaa häiden budjettia yllättävästi. Etiketin mukaan hääkutsut tulee lähettää 1. luokan postissa, vaikka hieman huokeampi 2. luokan merkki houkuttelisikin. Ostamalla ikimerkkejä säästyy muutamia euroja per lähetys ja ylimääräisiä ikimerkkejä voi käyttää myöhemmin vaikka kiitoskortteja lähettäessä. 

itellapostimerkit

Kutsukortteja ja liitteitä suunnitellessa kannattaa pitää mielessä kutsun kokonaispaino, sillä upeasti koristellulle kortille tulee herkästi lisähintaa postimaksuna. Voimassa olevat kirjeen ja postikortin lähetyshinnat voi tarkistaa Itellan kotisivuilta. Postimerkkejä voi tilata suoraan Itellan verkkokaupasta tai ostaa lähimmästä postitoimipisteestä.

maalaisromantiikkaa2

Persoonallisen ilmeen kutsuun saa tilaamalla omakuvapostimerkit, jotka ovat tavallisia ykkösluokan merkkejä kalliimpia. Omakuvapostimerkit ovat helppokäyttöisiä,  tarrapohjaisia 1. luokan ikipostimerkkejä. Voit valita haluamasi kehyksen ja lisätä merkkiin haluamasi kuvan tilauksen yhteydessä sähköisesti. Omakuvapostimerkkejä voi tilata enemmän, jolloin niitä riittää myös kiitoskortteihin tai kiitoskorteille voi tilata uudet hääkuvien valmistuessa. Lue lisää omakuvapostimerkeistä Itellan kotisivuilta. 

omakuvamerkit1
Kuva © morsiuspari.fi

Sinetti
Kun perheessä on sinetti sopii sen käyttäminen hääkutsuihin erinomaisesti. Vaikka perheessä ei sinettia olisikaan saa kutsuihin lisäilmettä vahasinetillä. Vaihtoehtoja löytyy kirjaimista romanttisiin kuvioihin, kuten kyyhkyset, sydämet ja kuohuviinilasit.

Askartelutarvikkeita myyvien liikkeiden yhteystiedot löytyvät Hääpalveluhakemistostamme.

Yllätyksiä kuoreen
Ihana yllätys on lisätä kutsuihin konfetteja - sydämiä tai muita teemaan liittyviä kuvioita tai teemavärin mukaisia. Konfetit helähtävät kutsuja avatessa vieraiden pöydälle ja lattialle – ja siten muistuttavat, että häihin ollaan menossa, kun niitä löytyy helposti viikojen ajan, jos kuori tulee repäistyä voimalla auki. 

haakutsut3
Kuva © morsiuspari.fi
 
Tuoksuva kutsu? Kutsuihin voi lisätä ripauksen vaikka morsiuskimpun kukkien tai jotakin muuta mieleistä tuoksua – kunhan tuoksua annostellaan varoen, ettei vieraiden koko asunto tuoksu ruusuille tai kieloille heidän saatuaan kutsun.

Konfetteja myyvien liikkeiden yhteystiedot löytyvät Hääpalveluhakemistostamme.

Kun kutsujen ulkoasu on suunniteltu on syytä miettiä mitä kutsuun kirjoitetaan – lue Hääetiketti: kutsun sisältö.

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia