Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Morsiusparin kauneusvinkit PDF   Sähköposti
Hääopas - Kauneuspalvelut

Hääkiireiden keskellä moni asia tahtoo unohtua, huolehtikaa kuitenkin, että terveytenne ei ole yksi niistä. Hääpäivänä haluatte varmasti näyttää raikkaalta ja olla energisiä. Muistakaa siis, häitä edeltävinä viikkoina ja kuukausina,

  • juoda riittävästi vettä, 1-2l päivittäin. Vesi auttaa kehoa palautumaan ja pitää ihon kosteutuneena sekä estää väsymystä ja nestehukasta johtuvaa päänsärkyä.
  • levätä riittävästi – ainakin kahdeksan tuntia yössä. Levänneenä päätösten tekeminen sujuu paremmin kuin väsyneenä. 
  • ottaa monivitaamineja, sillä stressi kuluttaa tärkeitä ravintoaineita nopeasti. 
  • nauraa paljon ja usein. Nauru auttaa kehoa rentoutumaan. Kun opitte ottamaan rennosti ja huumorilla vastoinkäymiset ja haasteet häävalmistelujen aikana osaatte hääpäivänä nauraa asioille, jotka eivät mene täysin suunnitelmien mukaisesti. Lisäksi häiden suunnittelusta jää mukavia muistoja myöhemmille päiville, kun olette nauraneet pikkuasioille, sen sijaan, että annatte pienten vastoinkäymisten kuluttaa energiaa negatiivisella asennoitumisella.

 

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Lisää samasta aiheesta

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia