Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Trash the Dress - Särmää kuvaukseen
Trash the Dress - Särmää hääkuvaukseen PDF 
Hääopas - Hääkuvaus

Anna Kaleva-Tsagklas Suomen Ammattikuvaajat ry:stä esitteli Häät&Rakkaus09 tapahtumassa Suomeenkin rantautuneen ”Trash the Dress” hääkuvaustyylin. Anna kertoi, että ”Trash the Dress” tai lyhyemmin TtD-kuvauksen ideana on tehdä upeita hääkuvia mielenkiintoisissa miljöissä – hääpuvun kohtalosta tinkimättä. Anna selvensi, että tarkoituksena ei kuitenkaan ole järjettömästi vain tuhota pukua, vaan pitää hauskaa ja saada aikaan ikimuistettavia kuvia. TtD-kuvauksesta käytetään maailmalla myös termejä Fearless Bridal ja Rock the Frock, jotka ehkä sisällöllisesti kuvaavat paremmin tätä kuvaustyyliä.

ttd1

TtD-kuvauksessa saavat sekä kuvaaja että asiakas päästää mielikuvituksensa valloilleen, lähes ainoana rajoituksena on se, kuinka pitkälle asiakas on valmis kuvauksissa menemään.

ttd2

Tyypillisiä kuvauspaikkoja ovat mm. rannat, autiot rakennukset ja skeittipuistot. TtD ei ole puristinen koulukunta, toiselle TtD voi merkitä kuvausta pellon tai suihkukaivon laidalla, toiselle taas uimareissua hääpuku päällä.

ttd3

TtD-kuvaus kannattaa tehdä vasta häiden jälkeen, pitää eräänlaiset häiden ’jatkot’, joissa voi vielä kerran pitää hauskaa hääpuku päällä ilman aikatauluja, täydellisiä meikkejä ja kampauksia ei enää tarvita.

ttd5

Ttd-kuvan viesti on usein se, että tätä pukua ei enää käytetä vaan se ainutkertainen osa häitä ja avioliiton solmimista. Pesulakäynnin jälkeen puvun voi vielä hyvin laittaa talteen niin halutessaan, sillä puvulle koituvat vahingot ovat yleensä lähinnä tahroja ja kastumisia.

              ttd4

ttd7

ttd6

Sivulla olevat kuvat ovat Suomen Ammakuvaajat ry:n jäsenten näytteitä TtD kuvista. Kuvien kopiointi tai käyttö vain luvalla.

Suomen Ammattivalokuvaajat ry (entinen Suomen Valokuvaajain Liitto ry) on valokuvaustyötä ammatikseen tekevien aatteellinen yhdistys. Se on perustettu vuonna 1919 ja juhlii siis vuonna 2009 jo 90-vuotista taivaltaan.  SAV kuuluu Suomen Valokuvajärjestöjen Keskusliitto Finnfotoon ja toimii valtion taidehallinnon alaisena. Ainoa suomalaisena ammattivalokuvaajajärjestönä Suomen mmattivalokuvaajat ry kuuluu myös FEP-järjestöön (Federation of European Photographers).  Toimistosta saavat alan tietoja ja neuvontaa jäsenten lisäksi viranomaiset ja ammattikuvaajien asiakkaat.

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia