Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Lapset häissä PDF   Sähköposti
Hääopas - Hääjuhla

Juhliin kutsujat päättävät yhdessä morsiusparin kanssa kutsutaanko lapset häihin vai ei. Mikäli kutsu osoitetaan vain perheen aikuisille, ei lapsia ole etiketin mukaan kutsuttu. Kun morsiuspari päättää, että lapset eivät ole tervetulleita, on juhlaan kutsutuilla vanhemmilla vastuu lastenhoidon järjestämisestä pienokaisilleen.

Mikäli lapset halutaan kutsua häihin ilmoitetaan tämä kutsussa, esim. Mikko ja Marja Suomalainen perheineen tai Mikko ja Marja lapsineen tai Mikko, Marja, Miia ja Maija Suomalainen.

Kun lapset kutsutaan häihin on syytä huomioida lapsivieraiden tarpeet. Riippuen lasten määrästä ja iästä lapsille voidaan järjestää ns. puuhahuone tai puuhanurkka, josta löytyy viihdykettä, kun vanhemmat keskustelevat ja juhlivat ruokailun jälkeen. Puuhanurkasta voi värikynien ja paperin lisäksi löytyä vaikka satukirjoja, pelejä ja jopa uusimpia videopelejä ja lastenfilmejä – jos juhlatilassa on TV ja DVD mahdollisuus.

                                 lapsillepuuhaa

Kun kutsutaan paljon nuoria lapsia, voidaan palkata lastenhoitaja määrätyksi ajaksi. Lastenhoitajasta on hyvä ilmoittaa kutsussa lapsiperheiden vanhemmille, jotka osaavat siten varautua oikein. Lastenhoitajan tehtävänä voi olla yleisen järjestyksen hallinnan lisäksi leikittäminen ja muun lapsille sopivan ohjelman, kuten onginnan tai aarteen metsästyksen vetäminen. Tiloista riippuen, lapset voivat toki leikkiä ulkosalla, tärkeintä on kuitenkin, että joku vanhemmista tai lastenhoitaja on valvomassa, ettei mitään odottamatonta tapahdu.

Kun lastenhoitaja hankitaan, riippuen työajasta on kohtuullista tarjota hänelle myös päivällinen. Mikäli lastenhoitajan palkkaaminen on parin budjetin tavoittamattomissa, voi morsiuspari kuitenkin avustaa vieraitaan ja antaa kontakteja lastenhoitajiin alueella, varsinkin jos vieraat tulevat toiselta paikkakunnalta.  Puolituttu tai vieraaksi kutsuttu nuori tuttu voidaan pyytää avustamaan lasten kanssa, jolloin on kuitenkin kohtuullista maksaa hänelle pieni palkkio vaivasta.

Lastenhoitajapalveluita tarjoavien yritysten yhteystietoja Hääpalveluhakemistossamme.

 

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Lisää samasta aiheesta

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia