Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Hääkakunkoristeet  Sähköposti
Hääopas - Hääjuhla

kakunkoristeet

Kakku voi itsessään olla jo riittävän koristeellinen eikä kaipaa erillistä kakunkoristetta. Perinteisesti hääkakun päällä on morsiuspari koristeena. Häiden jälkeen morsiusparihahmoa säilytettiin muistona hääpäivästä.  Hääpari kakunkoristeena on yleistynyt 1900-luvulla. Viime vuosina kakunkoristeissa on entistä enemmän vaihtoehtoja. Kakunkoristeita löytyy perinteisistä morsiuspareista ja tyylikkäistä moderneista veistosmaisista koristeista hauskoihin ja vitsikkäisiin vaihtoehtoihin. Kakunkoriste voidaan jopa teettää morsiusparin näköiseksi hääpäivän asuja myöten tai kakunkoristeeksi voidaan tilata sokeripäällyste, jossa on parin oma kuva tulostettuna. Kakunkoristeen ei tarvitse olla morsiuspari vaan koristeena voidaan käyttää mm. monogrammeja, sormuksia tai kyyhkysiä.

Olemme listanneet muutamia Suomen markkinoilta löytyviä hääkakunkoristeita. Valikoimasta löytyy varmasti jokaisen häihin sopiva vaihtoehto. Kun toisille humoristinen ”pallo jalassa” koriste on ehdoton valinta on toisille persoonallinen ”Mini Me” tai ”Viivi ja Wagner” se oikealta tuntuva vaihtoehto ja toisille riittää kauniisti koristeltu kakku ilman erillistä kakunkoristetta.

 

Klassisia hääkakunkoristeita

Klassiset kakunkoristeet pysyvät pinnalla vuodesta toiseen. Monelle parille klassinen kakunkoriste on se ainoa oikea valinta. Klassisissa koristeissa morsiuspari on kauniissa romanttisissa ja herttaisissa asennoissa, jotka jatkavat siten häiden tunnelmaa.  Confetin valikoimissa klassisia kakunkoristeita ovat mm. Wiltonin Sweet Couple (€29.90), Klassinen hääpari ja kukkakimppu (€17.90) ja Onnellisesti Yhdessä (€40.90).

confetti_sweetcouple confetti_haapari confetti_onnellisestiyhdessa

Copyright 2009 Wilton Industries, Inc

 

Miniatyyri Mini Me -hahmo hääkakkupöytään

Mikä voisi olla persoonallisempi kakunkoriste kuin morsiuspari miniversiona. Mini Minä-sivuston kautta voi tilata karikatyyri näköispatsaat, joita voi käyttää kakun koristeena. Näköispatsaat voi tilata valmiista Mini Minä -mallistosta (morsian, sulhanen, kaaso, bestman, morsiusneito, sulhaspoika) alk. 69€ ja Mini Me morsiusparimallistosta alk. 149€. Malliston pohjalta voi teettää täydellisen kopion morsiusparista hääpäivän asusteineen alk. 179€ tai suunnitella täysin uniikin omanlaisen hahmon. Toimitusaika on 3-5 viikkoa tilauksen yksityiskohtien vahvistustuttua. 

Mini Minä ja Mini Me - karikatyyrihahmot omista kuvista

 

Humoristisia hääkakunkoristeita

Rento pariskunta juhlii sarjakuvien hengessä. Lahja- ja juhlaliike Pirteä Paketti tarjoaa kakun päälle Viivi ja Wagner tai Fingerpori-koristeita. (alk. 49,95/kpl) Ne valmistetaan käsityönä, joten esimerkiksi kukkakimpun väriä voidaan muuttaa morsiamen oman kukkakimpun mukaiseksi. Näitä koristeita voit tilata Pirteä Paketti-verkkokaupasta suoraan tai vapaamuotoisemmin sähköpostilla.


Humoristisia kakunkoristeita

Moderneja veistoksellisia hääkakunkoristeita

Kakunkoristeista löytyy myös moderneja veistoksellisia koristeita. Nämä kakunkoristeet tuovat modernia tyylikkyyttä kakulle. Now & Forever -verkkomyymälästä voi tilata mm. Wiltonin Eleganssi (€52.10), Ikuinen Rakkaus (€45.00) tai Diamonds are Forever (€50.30) kakunkoristeita. 

naf_kakkukoriste_eleganssi  naf_kakkukoriste_ikuinenrakkaus  naf_kakkukoriste_diamondsr4ever
Copyright 2009 Wilton Industries, Inc

 

Omakuva hääkakun päälle

Perinteisen hääparikoristeen sijaan hääkakku voidaan koristella morsiusparin kuvalla tai morsiusparin nimistä tehdyllä monogrammilla. Ullan Unelmasta voi tilata omasta kuvasta tulostettavan kakkukuvan, joka tulostetaan elintarvikeväreillä ohuelle sokeripaperille. Kuvaksi sopii esimerkiksi monogrammi parin nimikirjaimista, parin kihlauskuva tai hääkuva, joka on otettu hyvissä ajoin ennen häitä vaikka koemeikkipäivänä. Vierailla onkin ihmeteltävää, kun parin hääkuva on jo hääkakun päällä! 

Kuva voi olla värillinen tai mustavalkoinen, kunhan se on jpg-muodossa ja riittävän hyvälaatuinen. Kuvan mukana lähetetään käyttöohjeet sekä vinkkejä kakkukuvan käyttöön. Omakuva voidaan tulostaa joko A4 kokoiselle tai pyöreälle arkille (omakuvatuotteet €17.90). 

uu_omakuva  uu_leivoskuvat
      
Mikäli haluatte tarjoilla pieniä leivoksia vieraillenne Ullan Unelmasta saa myös pyöreitä leivoskuvia. Kuvaksi soveltuu piirretty kuva, monogrammi tai jo olemassa oleva kuva (leivoskuvat €16.90 / 12 kpl). Leivoskuvat ovat 5cm halkaisijaltaan ja toimivat samoin kuin omakuva tulostettava kakkukuva.

Sokerikukat hääkakun koristeina

Kakunkoristeet voidaan korvata kauniisti koristellulla hääkakulla. Koristeluna voi olla päivän kukkakoristeita tai samoja kukkia kuin morsiuskimpussa. Prassen Sugar Wedding sokerikakku on koristeltu sokerista valmistetuilla kallakukilla seuraten morsiuskimpun kukkateemaa.
 
                            sugar wedding sokerikukka hääkakku 

Luonnonkukat hääkakun koristeeksi

Sokerikukkien sijaan voidaan kakku koristella aidoilla kukilla. Kysele kondiittorilta myrkyttömiä kukkavaihtoehtoja. Osa luonnokukista voidaan jopa syödä. Prassen suklaakakku on koristeltu auringonkukilla. 

                           suklaa luonnonkukka
 
Kuviot hääkakun päällä

Yksinkertaista tyylikkyyttä kakkuun saadaan koristelemalla kakun pinta kuvioin. Prassenin Monogrammi-kakkuun on kuorrutettu morsiusparin nimikirjaimet ja Romantiikka-kakku on koristeltu kauniilla kuvioilla. 

prassen_monogrammi  sugar_romantiikka

Hääkakunkoristeita tarjoavien yritysten yhteystiedot löytyvät Hääpalveluhakemistostamme.

 

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia