Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Häiden vuosipäivät PDF   Sähköposti
Hääopas - Hääetiketti

Kun häitä on juhlittu voidaankin pian alkaa suunnittelemaan miten avioliittoa juhlistetaan häävuosipäivinä. Avioliittoa tulee toki juhlia muutenkin kuin häiden vuosipäivänä, jolloin puolisot usein muistavat toisiaan hääpäivän nimen teeman mukaisesti. Hopea- ja kultahääpäiviä juhlistetaan lisäksi perheen ja ystävien kesken. Jokaisena häiden vuosipäivänä aviomiehen tulisi muistaa vaimoaan ainakin kukkien kera. Perinteen mukaan kukkia tulisi olla yhtä monta kuin avioliittovuosia. Kukkien tulisi lisäksi olla samoja, joita vaimolla oli aikoinaan morsiuskimpussa hääpäivänä - toki muunkinlaiset kukat ilahduttavat ja ovat sallittuja.

Hopea-, rubiini- ja kultahääpäivät tunnetaan samalla nimellä ympäri Suomea ja useimmissa Euroopan maissa. Muiden hääpäivien nimissä saattaa olla kuitenkin alueellisia eroja poiketen alla olevasta listasta.

Hääpäivät

1v      Pumpulihäät
2v      Paperihäät
3v      Nahkahäät
4v      Keramiikkahäät
5v      Puuhäät
6v      Sokerihäät
7v      Villahäät
8v      Pronssihäät
9v      Kromihäät
10v    Tinahäät
11v    Teräshäät
12v    Silkkihäät
12,5v Kuparihäät
13v    Pitsihäät
14v    Norsunluuhäät
15v    Kristallihäät
20v    Posliinihäät
25v    Hopehääpäivä
30v    Helmihäät
35v    Korallihäät
40v    Rubiinihääpäivä
45v    Safiirihäät
50v    Kultahäät
55v    Smaragdihäät
60v    Timanttihäät
65v    Kruununtimanttihäät
75v    Rautahäät
80v    Platinahäät

Kukkien ja lahjojen lisäksi aviopari juhlii hääpäiväänsä kahdenkeskisellä illallisella, varsinkin kun perheessä on lapsia ja aviopari usein unohtaa varata aikaa itselleen. Ystävät ja sukulaiset lupautuvat varmasti mielellään lapsenvahdiksi, jotta aviopari saa nauttia juhlaillallisesta rauhassa.

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Lisää samasta aiheesta

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia