Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Alkoholittomat onnittelumaljat testissä PDF   Sähköposti
Hääopas - Hääjuhla

Morsiuspari.fi- testasi viisi alkoholitonta onnittelumalja vaihtoehtoa. Mukana olivat Pommac, Pommac Light ja Champis virvoitusjuomat sekä Söhnlein Brillant ja Elysée Arena matala-alkoholiset kuohuviinit. Makutestissä olivat mukana toimituksen edustajien lisäksi kuskiksi lupautunut häävieras, raskaana oleva rouva sekä kolme ja seitsemän vuotiaat lapset.


Raadin mielipiteet jakautuivat selkeästi lasten ja aikuisten kesken. Aikuiseen makuun sopi parhaiten kuohuviiniä muistuttava Söhnlein Brillan, kun taas kouluikäinen siirsi Alkon tuotteet sivummalle. Nuorin maistaja ei välittänyt juomista lainkaan, sillä hiilihappoiset juomat eivät ole vielä hänen makuunsa. Pommac faneiksi tunnustaneista aikuisista Pommacin maku tuntui paremmalta kuin uusi tuttavuus Champis, joka on hyvin samantyyppinen. Champiksen vaniljaan vivahtava ja yleensäkin maukkaampi maku oli taasen ehdoton ykkönen kuskina olevan raatilaisen mielestä. Pommac Light todettiin liian makean makuiseksi raadin mielestä, kun makua verrattiin ”aitoon” Pommaciin ja Champikseen.

Söhnlein Brillant koettiin testauksessa raikkaammaksi kuin Elysée Arena, joka ei sykähdyttänyt raatilaisia Söhlein Brillantin rinnalla. Testaajat totesivat, että Elysée Arena olisi kuitenkin parempi vaihtoehto kuin virvoistusjuomat aikuisille ja siten maistuva onnittelumalja vaihtoehto jos ei olisi mahdollista testata makua toisen juoman rinnalla. Elysée koettiin neutraalimpana, vaikka joku oli maistavinaan erikoisen esanssisen maun. Söhnlein Brillant miellytti kuohuviinimäisellä maullaan enemmän. Elysée Arenan kuplat katosivat lasista nopeammin kuin Söhnlein Brillantin ja virvoitusjuomien kuplat.

Aikuiset olivat kuitenkin yhtämieltä siitä, että alkoholiton kuohuviini sopisi parhaiten hääparin onnittelumaljaksi kuin virvoitusjuomat, mikäli ei ole lapsivieraita paljon joukossa. Kun haetaan onnittelumalja vaihtoehtoa lapsille virvoitusjuomat olivat ehdottomasti paras vaihtoehto.

   

Pommac
Pommac on laadukas ja perinteinen marja- ja sekahedelmävirvoitusjuoma, joka kuuluu vuosittaisten juhlien kestosuosikkeihin. Pommacin jäljittelemätön maku saadaan aikaan alkuperäisellä, vuosikymmenten takaisella reseptillä, johon kuuluu juomaan käytettävän tiivisteen kypsyttäminen tammitynnyreissä kolmen kuukauden ajan. Juoma on makeutettu sokerilla.

Aidoista hedelmistä ja marjoista valmistettu Pommac on maamme vanhin edelleen valmistettava virvoitusjuoma. Ruotsissa Pommacia on valmistettu vuodesta 1919 alkaen, Suomeen juoma saapui ensi kerran 1930-luvun alussa. Juoma on pitänyt pintansa tähän päivään asti ja on ollut Suomen kymmenen suosituimman virvoitusjuoman joukossa vuosien ajan. Nimensä juoma sai jalojuomien mukaan; Pommac tulee sanoista Pommery, viitaten samppanjaa muistuttaviin ominaisuuksiin, sekä Cognac tammitynnyrikypsennyksen mukaan.

Hinta: € 2,89, Alkoholia: 0.16%.  Pullokoko:  1,5 l

Pommac Light
Pommac Light on perinteisen Pommacin tavoin ainutlaatuinen marja- ja sekahedelmävirvoitusjuoma, jonka jäljittelemätön maku saadaan aikaan alkuperäisellä reseptillä, johon kuuluu juoman kypsyttäminen tammitynnyrissä kolmen kuukauden ajan. Pommac Lightin ainoa ero perinteiseen Pommaciin on juoman keveys. Pommac Light on makeutettu aspartaamilla.
Hinta: € 2,89, Alkoholia: 0%.  Pullokoko:  1,5 l

Champis
Champis virvoitusjuoma saa jälleen Suomessa ja suomalaiset voivat pitkän tauon jälkeen skoolata jälleen hienostuneella virvoitusjuomalla. Champis luksuslimpparin kehitti ruotsalainen Roberts firma jo 1910 - luvulla ja juomaa markkinoitiin aluksi "Shampanja virvoitusjuomana", kunnes nimeksi vakiintui vuonna 1918 kansan suuhun paremmin istuva Champis. Tuote rantautui myös Suomeen 1920 - luvulla ja sitä valmistettiin useissa panimoissa aina 1960 - luvulle saakka.

Champis mainokset 1920 - luvun Suomessa informoivat, ettei Champis olekaan mikään ihan tavallinen limunaadi, vaan oikea luksuslimunaadi ja pöytäjuoma, jota tarjoillaan silloin, kun halutaan nauttia jotakin erikoisen hyvää. Tarjoiluohjeena neuvottiin serveeraamaan sitä kotona hyville ystäville sievistä pienistä laseista kakkujen ja leivonnaisten kera. Champis valmistetaan edelleenkin samalla salaisella reseptillä parhaimmista omena- ja rypälemauste aineksista. Se on hyvä koko perheen juhlajuoma ja sopii hyvin alkoholittomaksi booliksi.

Hinta: € 1,99, Alkoholia: 0%.  Pullokoko:  1,5 l

Söhnlein Brillant
Henkell & Söhnlein on Adam Henkellin Mainzissa vuonna 1832 perustama viiniyritys. Söhnlein Brillant on alkoholiton kuohuviini. Sen väri on herkullisen vaaleankeltainen ja tuoksu raikkaan hedelmäinen ja kukkainen. Maku on kypsän hedelmäinen ja siinä voi havaita aavistuksen rusinan aromia. Miellyttävän tasapainoinen maku. Sopiva maljajuoma alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaaville.

Alkon hinta:  € 5,97, Alkoholia: 0.3 %, Pullokoko: 75 cl

Elysée Arena
”Klassikko kuohuviinin matala-alkoholinen vaihtoehto”

Elysée -tuoteperheen matala-alkoholinen vaihtoehto tilaisuuksien juhlistajaksi. Elysée Arena on väriltään kauniin keltainen. Hitaasti kypsyneiden marjojen maku antaa kuohuviinille pehmeyttä. Elysée Arenan maku on makea, hennon kukkea ja kevyen hedelmäinen.

Alkon hinta: € 4,59, Alkoholia: 2.2 %.  Pullokoko: 75 cl

 

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Lisää samasta aiheesta

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia